Angoixa Teatre ens presenten a Laura por

Publicado el 30 junio, 2015; archivado en Prensa


Pag66

Marcos Cantó i Ana Sandoval han visitat ‘Què van a fer?’

Amb motiu de la XXV Mostra de Teatre d’Alcoi, els membres de la companyia Angoixa Teatre, Ana Sandoval i Marcos Cantó, han visitat l’espai ‘Què van a fer?’ per a parlar-nos de ‘Laura’ la seva última obra que es podrà veure el dijous 4 de juny al Centre Cultural a les 23 hores.

Ana i Marcos, són dos dels actors protagonistes de ‘Laura’ juntament amb Ana Burguet. “Són una família en la que no hi ha comunicació” ens explica Ana. “Parlem de les xarxes social i els problemes de comunicació que existeixen dia a dia en qualsevol família, per això creem que tenim una complicitat molt gran amb el públic, doncs s’identifiquen fàcilment” afegeix Marcos qui, a més a més, s’ha encarregat del llibret i la direcció junt amb Pep Cortés.

Angoixa Teatre va nàixer a partir de l’obra ‘Angoixa’, un autèntic èxit que continua representant-se en teatres de tot el país. En ‘Angoixa’ Marcos i Ana es van conèixer i van crear aquesta companyia de teatre. ‘El que volem fer es teatre i sobre tot que la gent gaudeixi amb el que veu’ ens conta Marcos.

‘El poder formar part de la XXV Mostra de Teatre es una gran oportunitat i ens sentim molt agraïts’ en comenta Ana qui afegeix que ‘el actuar al Centre Cultural farà que la relació amb l’espectador siga major i això es un luxe’.

Fuente

http://pagina66.com/not/101358/angoixa-teatre-ens-presenten-a-laura/